18 Kasım 2008 Salı

kıyaslama devam..


ben yeşilköy yazacaktım di mi..
nerdeyse unutacağım.. izlenimleri..
bu yeşilköy meyhane grubum.. eski işyerimden..
ben çok vefasızımdır.. arama sorma konusunda.. ha merak ederim endişelenirim ayrı .. ama arayayım sorayım .. ay bak 15 gün oldu bi ses çıkarayım demem..
meyl ile yaparım.. ama bu grup meylleşmeye sıcak bakmıyor.. bu nedenle aradılar aradılar sonunda e patla dediler belli.. haklılar da..
birkaç kere ziyaretime geldiler zamanında  iş yerinde.. ama sonra mekke mi burası vazgeçtiler.. haklı olarak.. neyse geçenlerde bir meyl geldi..
telefonu arızalanmış dataları kaybetmiş telefon numaralarımı soruyodu..ben de cevap ettim.. ve artık bi görüşsek dedim ve hemen ertesi güne organize olduk..
kadın isterse =D..
süper oldu.. birini 2 diğerini 4  yıldır görmemişim..
yuh bana..
bazen bir düzgün gidesi geliyor işlerin .. şişliden ataköye 22 dakikada gittim desem.. inanan istanbullu çıkar mı?? hem de saat altıda desem.. =P.. ama gittim.. ordan beraber yeşilköy.. bu sefer mekan bildiğin sakin balık lokantası minik.. liman modeli.. eski.. babadan oğula devir.. topikli filan mezeleri.. zurnası dansözü yok.. müziği dikkat çekmeyecek kadar.. yunanla türk müziği arasında.. sohbeti aksatmıyor...
yerleştik.. siparişlendik..
önce özetler geçildi.. uzun sürdü elbet..sonra gene got çocuklar.. geçer geçer tesellisi.. nedense geçmesini ister gibi bi izlenim bırakıyorum demek.. dedim ben rahatsız değilim.. herkes neler oluyo büyürken.. sonra mecbur değişiyo.. sadece uzun süredir görmeyenlere uyarı diye söylüyorum.. diyalog genellikle şöyle seyrediyor..
-çekirdek nasıl....
-got oldu.. pembe dönemini tamamladı..siyah dönemini sürmekte..
-18lik..??
-o siyah dönemini bitirdi.. artık gri tonlarını da kabul ediyor..
-sk nasıl??
-her zamanki gibi.. izini belli etmeden yaşıyor..
-sen nasılsın ??
-süperim.. bomba gibiyim..
budur verdiğim cevaplar..
ama niyeyse hemen teselliye başlıyo millet.. geçer geçer.. ergen hal diye.. bak bizim yeğen komşy filan da öyle olmuştu düzeldi.. diyolar.. sanki hastalık.. geçmesi gereken..
sonra efendim.. esas gecenin sürpriz konusunu konuştuk.. masada yemek yerken.. hem de kayınbiraderin evinde.. eşinin bir lafı üzerine.. bence sen artık git deyivermiş benim arkadaşlardan biri.. git ve geri gelme..
gitmiş adamcağız da.. denemiş bi iki geri dönmyi.. biraz da rest filan çekmiş.. yazlık ve kışlık neyi varsa aldırıp evden.. ama yememiş hatun.. ben ama sen onu çok severdin.. toz  kondurmazdın.. başkalarına tersleniyo ama sana terslenmiyo diye miydi.. dedim..
öyleymiş dedi.. beni hedef seçince.. 3 ay dayanabildim dedi gülümseyerek..
güzel içtik.. ama araba kullanacak kadar.. ve çok keyif aldık.. her ay tekrarlamaya karar verdik.. ve ben tabii bolca fırça da yedim.. aramayan olarak.. ben de tamam ya dedim.. kötüydüm.. ama acaba artık iyi olabilir miyim diye bakıcaz mı?? bakmıyacak mıyız.. ona karar verelim..
e hadi madem bakalım dediler =)
bu sefer yağmur yoktu.. kimseyle rekabet kıyaslama da yoktu zaten etrafa sadece.. ben müsaitim varsa değerlendireyim diye kocaman gülümseyerek.. bakan sksını kovalayan vardı .. bi de.. çıtır konusu vardı.. herkes bi ara çıtırdamaı.. konusu gündemde idi.. ve kesin karar orta yaşa yaklaşan hatunların bu çıtır işini hiç de ters anlamamaları idi.. kendileri için elbet.. ama çıtır yaşı konusunda ortak karar yok.. =P benim favorim 28 hadi bilemedin 29dur bilirsiniz.. ama   onlar daha ileri düşünmekte.. de.. o yaşta da işi çok olur .. hedefi olur.. makam derdine düşer.. dedimse de.. toplantısı olur.. vakti az olur her istediğinde görüşmeyi beceremezsin .. dediysem de.. yok ikna edemedim..
birinin kocası da çok kıskançlaşıvermiş birden.. her dakika olay çıkarıyormuş.. güzel kadındır zaten.. çekici ve sıcaktır..ama hafif yaramaz erkek çocuğu gibidir beden dili..öyle yatak odası gözlü flörtçü bi kadın değildir.. ama gene de engel olamıyormuş..  hatta geçenlerde 12 yaşındaki kızları bile.. bundan etkilendiğini belli eden bişi söylemiş.. yok anne babam kızıyor deyivermiş.. etkilenmiş kadın..
bu kız çocuk farklı bişi.. onun bi söylediği ile.. kadın birden sadece kendi hayatını değil.. kızının da rol modeli olarak onun da hayatını etkilediğini farkediyor ve.. birden gözünün önüne kızının senin yaşındaki hali beliriyor.... senin gibi davrandığını hayallemeye başlıyorsun .. eğer keyif veriyorsa bu hayal devam olduğun gibi olmaya.. yok için daralıveriyorsa.. e hadi hemen değişmelisin demek.. hem kendin hem de kızın için.. bir taşla iki xx kaderi değişiyor..
bir de.. gecenin çözülemeyen konusu.. neden sadece benim sigaramı yakmaya koşuyodu garson.. onlara hiç gelmiyodu ..
yemek bitiminde.. kolkola girdik ve birlikte yürüdük.. ve arabalara binmeden sıkı sıkı sarıldık.. ayrılmadan..
bu sefer.. ayrılınca.. başka biryere gitsem de içkiye cila yapsam .. geceleri uzatsam.. istmedim.. doygunduk..
bu sefer.. kadınlarla olmanın keyfiydi yaşadığım.. keyifliydik..
bu sefer kedi kadınlarca değişik bir yem  gibi koklanmadım ..  bağıra basıldım..
bu sefer..kadınlığını sorgulayanların hüznü değil.. hayatını demir bilek yöneten .. rasyonel kararlarını kendi isteklerince tam da zamanında.. şüphe duymadan veriveren.. ve kadın olmanın keyfini de gereğince sürüveren kadınlarla olmanın cilalı duygusu vardı.. o da hüzün değildi zaten.. "gözlem ve farkı farketmek" di..
farkı farkedince yolu ayrımanın gerektiği kararını vermeme lüksüm var benim..
ilişkilerimi dilediğimce götürme  lüksüm var..
ve hatta kötü kadınlıktan vazgeçiyim iyi oliim.. var mı izin deyince.. kocaman gülümseyebilen.. xxlerim de var..
süper di mi =P...

8 yorum :

Adsız dedi ki...

süper olmaz mı..:))

likelife..

laleninbahcesi dedi ki...

süper valla yoruma bile gerek yok. Kız arkadaşlar her zaman iyidir. Her şey geçici kız arkadaşlar kalıcıdr. Koca bile eski koca olabilir) ama kız arkadaş hep kız arkadaştır. Öptüm seni ataletimm

kumhavuzu dedi ki...

:)
evet evet ya..kız arkadaşlar helede böyleleri..muhteşem..
bide..
çıtıra takıldım ben:)
benimki 30 yahu..geçiyo dimi tarihi:)

Adsız dedi ki...

evet evet bunların sitemleri bile sıkmaz beni.

bak biri aklıma geldi bile işte.. ne zaman arasam.. ilk lafı.. "unuttun sen beni" yaw unutsam neden arayayım dimi ?

ayda bir olmasa da yılda 2 kereye razıyım ben valla :)

anldın sen onu..

öperim kocamanından

carpediem dedi ki...

süper yazı,
şurası kesin ,
bana iyi geliyorsun
ataletim

burdasaklaniyorum dedi ki...

1.
çekirdeğin durumu rahatsızlık değil elbet ama yine de "geçer" 8)
annanemin bi pembe-beyaz-mavi falan giyeyim diye gözümün içine baktığı dönemlerde dolaşa dolaşa düz siyah bikini arıyorduk biz 8)
onu hatırladım şimdi. üstelik öyle got modası falan da yoktu.
2.
kız arkadaşlar. süper. canım çekti.
3.
garson niye senin sigaranı yaktı? e sen dururken kiminkini yakacaktı ki başka 8))) zevkli adammış.
4.
bana da sarıl, beni de öp 8)

alpernatif dedi ki...

Ben senden başkasının sigarasını yakmaya çalışacak adamın alnını karışlarım :D

(Çakmakım nerde yahu ?)

geçkalmadımki dedi ki...

Ne şanslı arkadaşlar onlar..
ne şanslı garson :))
oooh sefan olsun afiyet olsun..
keyifli günlerin ve gecelerin bol olsun...
öperimmm....

Follow my blog with Bloglovin