26 Mayıs 2011 Perşembe

gecikmeli eklenen eski yazı..

Ufak ufak dansedenler aklımda..

Lace Lacey Oya aynı anlamda olsalar gerek.. el emeğine değer veren kişiler tarafından mı seçiliyor ki bu isimler çocukları için.. el işi yapsın yapmasın.. gereksiz bilgiler hazineme eklemeliyim..

Dekorasyon işi metastatik olabiliyor.. bünyeyi sardı.. evi devi sardı .. dikkatli başlamak..kimseye çaktırmamak gerek.. şimdi de çekirdeğin odasıyla uğraşmaktayım.. bir daha sefere ketum olmalıyım..

Sonunda sabah şekeri neşesi sarışını oluyorum.. az daha sonra sabahın köründe pullu payetli elbiselerimle çıkacağım ortalığa bu da biline.. bu seferlik giymeyin azzz sonra dediler.. pullu payetli elbiseler peşine düşmeliyim..

Son zamanlarda ecemin dilek ve istek ve hatta yer yer nisbet yazılarına kopmaktayım. Böyle devam etse keşke.. bulaşıcı neşe veriyor bana.. eceye bunu söylemeli.. ve hatta ısrar etmeliyim..

Sanal benim için çok değerli ve ilginç dostlar edinme kaynağı oldu eski bloğumdan beri dostum mitsukom şimdilerde feysimin bulundan arkadaşım.. bana elinin emeği gözünün nuru bir armağan göndermiş.. bedeli karşılığı mümkün olmayan.. bayıldım nerdeyse kullanmaya kıyamayacağım kadar zevkli ve güzel. Çekirdekten bucak bucak saklamalıyım..

Kolu kırık çekirdeğin dramı yetmezmiş gibi yeni dramlar eklendi yaşamına.. gerginim çekirdek tuttu beni.. bir süre uzak kalmalıyım..

Başkalarının sınırını bilme ve onu geçmeme konusunda uzmanken nasıl ve neden çocuksun sınırlarından içeri sızıyorum bilmiyorum tuhaf bir bütünlük duygusu olsa gerek.. ben de ergenken kendi sınırlarımı belirlemeye en az onlar kadar düşkündüm.. o yüzden gerçekten anlamıyorum.. bu tutkumu.. önce özür dileyip sonra sadece bu kadarcığa tahammülsüzlüklerinden dem vurup bir de seksenimde heralde kapıya koyup hiç
ilgilenmeyeceksiniz o zaman siz benle.. ne olsa bunayacağım biraz.. daha da kontrolsüz olacağım tehdidi ve sitemini paketleyip attım önlerine..
Bir işe yaramadı tabii.. hem daha mesafeli olmalı hem de “anne olmanın dayanılmaz karşı konulmaz karışman danışmanlığını” kabul ettirmeliyim..
/Ama şöyle bir sorun oldu.. yılın ilk leylağını yirmiliğin teras komşunun ağacında görmüştüm.. hem fotoğraflamaya hem de bir da çalmaya ahdım vardı o sitemler arasında unuttum.. kötü oldu.. bir daha sefere bu tip isteklerimi ertelememeliyim..

İlişkilerde bazenk işin öyle bir cılkı çıkabiliyor ki.. kişiler artık nerede duracağını gerçekten bilmiyor.. acıyabilirdi içim.. bunca duyarsızca hafifsenmesine durumun ve hatta dalga geçilebilmesine durum ile.. bunca acı uykusuzluk bırakmışken iz olarak..
ama acımadı içim bu nedenle sadece fark etmekle kaldım..
içimin acımamasına acıdı bu kez de içim.. karşı duyarsızlık bana yakışmıyor diye..
bu tip davranışlar için kalıp bir davranış biçimi geliştirmeli.. takılmamayı öğrenmeli.. duyarlık göstereceğim yeni ilişkiler bulmalıyım..

çekirdek bana anneler gününde bir çift popo güzelleştiren spor ayakkabı almış hem siyah hem moru olan.. ömrümde ilk kez kırıtarak yürüyorum.. engellenemez bir seksensekiz çizdirme torku var taban tasarımının getirdiği.. sanırım her kadın gibi bahar telaşına kapılmalı.. bir iki kilo vermeli ve bol kırıtmalı yürüyüşlere başlamalıyım..

House dizisi izleyip öyle doktor arayanlar.. aman deyin.. hastanın bib bir hatta bin iki tetkikini yapıp.. bişey bulamayınca bin üçüncüde bişey bulup.. aç bakayım kolunu.. döküntün var mı diye bakıyolar.. önce muayene etmeden tetkik isteyenlerin yolu pek uzundur.. hauzun tek çekiciliği sıra dışı kişiliği.. biline..


Image Hosted by ImageShack.us

1 yorum :

Sedencik dedi ki...

bir önceki yazıda çekirdeğin kolunu çook eski bir tarih olarak algılamıştım...
demek yeniymiş çok çok geçmişler olsun ataletcim...
duyarsız insan karşıdakini 2 kat duyarlı hale gelmeye zorluyor istemedende olsa...
önce onun duyarlı alanlarını tespit sonra,kendi konunun o alanla çakışıp çakışmadığı filan...
offf zor...
hayır belki zor değil ama bu kadar zaman var mı?
varsa da değer mi tutki sonuçta çakışan duyarlılığın yokmuş meğer...
ama denemedende bilinmiyor tabi...
kocaman öperim...
tekrar geçmiş olsun...
sevgiyle...

Follow my blog with Bloglovin